1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2384247

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Vi har ju haft flera backar som klivit av matcher på grund av lättare skador och det i sig är väl ingen panik men det är klart att det sliter. I min mening behöver vi få in en ny back som kan avlasta och som klarar tempot, inte bara att vi får in en kropp på backposition när skadorna väl kommer. Tycker vår backsida är nog klen som den är med fullt lag, Edfeldt har man ännu inte givit chansen heller så frågan är hur mycket speltid han ens kommer att få?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag håller såklart med om att vi behöver värva en back. Min poäng var mer att härinne tror folk att det ska hända ”idag” varje dag. Det tror/tycker inte jag är nödvändigt just nu. Sedan har såklart Kapanen namn på en lista om det skulle bli akut.

Förutom Didde är det väl inget som varit småskadad? Svensson var väl krasslig?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Får man tro på Nubben så är det nog Europeiska spelare vi kommer få gå efter om vi skall ha nått aom blir över i NHL i allafall. När till och med Nubben med storbörsen inte har råd.

"I Nordamerika är det ganska tunt och det man ska komma ihåg också är att den svenska kronan är enormt svag jämfört med dollarn just nu. För 14 månader sedan stod den i 8:30. Nu står den i nästan elva kronor, kanske mer. Det är 30 procent och så ska du lägga på sociala avgifter. Det är inte gratis att ta därifrån, säger Kent Norberg.

Om Kevin Stenlund skulle ändra sig och vilja återvända till Sverige, och kanske HV71, ser det annorlunda ut ekonomiskt.

– Om han skulle vara ett namn så är det annorlunda. Svenskarna är i svenska kronor, men nordamerikaner som ska in ska ha betalt i dollar, och då blir det ett bekymmer."
Kommentera