1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2384521

Sv: Apropå nånting...
KB65: Antar att det är Kentää som är kreativ och prestigelös i det fallet. Känslan är ju att Modo ser sig lite för fina för att fråga Timrå om sånt här. Tycker Löven känns som en bra lösning för alla parter i det här fallet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Nja jag tror inte Modo anser sig för fina att fråga, man hade ju t.ex dialog om Walli förra året.

Tror mer det är att man inte riktigt har plats för OJ och är det något man är noga med är det att inte störa laget och hierarkin. Samt att det framförallt är en högerskytt man är i behov av, men man har nog ingen panik så länge laget får bra och alla är friska.

Vi skulle nog inte kunna möta kravet att OJ ska vara garanterad en ledande roll utan han skulle få spela sig till den precis som alla andra. Man tar nog inte in honom med löfte att han ska får spela 1-2 kedja och tid i PP.

OJ är nog mer än kapabel att göra det, men man vill nog inte gå med på detta som krav.

Jag tycker att OJ vore en bra förstärkning men då skulle han in i vår tredjekedja för att få den att bli ännu bättre offensivt. Där skulle han få en bra omgivning i rutinerade AP som kan ta stort ansvar och låta honom spela sitt offensiva spel, samt Södergran som är en stor och stark spelare som kan skapa yta åt OJ.

Det är väl snarare detta som jag tror är anledningen att Modo inte är ett alternativ, man kan inte möte kraven på att vara en ledande spelare högt upp i laget.

Därför är det smart av er att låna ut honom till ett bottenlag där han kan gå rakt in i toppkedjan och PP =)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Själv är jag tveksam till att se våra juniorer i Modo och nyckelordet är det du själv nämner ”prestige”. Jag tror helt enkelt inte att vi skulle få ut önskvärd effekt av samarbetet. Frågar man dessutom modosupportrarna så skulle dom inte ens låna McDavid av Timrå om han så snittade 5 mål/match.

Sen tycker jag att det är synd om man lånar ut OJ till att börja med. Han har kommit in med energi när våra ordinarie spelare sett trötta och oinspirerade ut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Löven, Östersund eller Modo är jättebra för OJ. Nu får han isåfall lira första line med Jacke.

Konstigt att Höken Svensson inte fått in namn på backar till Timrå. Det är nog väldigt tyst där.
Kommentera