1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #238465

Sv: Lottningen
Det är bara att gå in och håna Henrik Lundqvist tills han tappar koncentrationen, dra upp ett ruskigt tempo och sedan sätta två snabba puckar direkt bakom honom. Sedan är hans självförtroende knäckt resten utav semifinalserien. Då har VF målvaktsproblem trots att de har två målvakter i VM-klass. En iskall Norrena från bänken eller en Henrik Lundqvist med stukat självförtroende och en räddningsprocent under 90%?

Okej, jag vet att jag bara famlar efter halmstrån, men man måste väl göra ett försök i alla fall...

Eller så kanske man får göra som i NHL. Skicka in nån halvdan spelare som slashar sönder motståndarnas viktigaste kugge, i det här fallet Jonas Johnsson. Inte snyggt, men jävligt effektivt. Det är ju slutspel trots allt... ;)

Eller så gör vi det the Timrå way. En kompakt och tung totalhockey med snabba spelvändningar av ett kollektiv som har gett sig fan på att jobba hårdare än sina motståndare, hela tiden fanatiskt påhejade av sina supportrar. Timrå fortsätter att "överraska" och vinna mot alla odds. Jag tror nog det sista alternativet blir bäst ändå... med eller utan Jonas Johnsson...
Kommentera