1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582265 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392559

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Dessvärre inte till mkt hjälp för oss som inte cashat upp för skittidningen Expressen😁😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Är Timrås trupp bättre efter de här förändringarna?
– Vi tänker det just nu. Vi har en bredare trupp. Det är en ny forward, en ny back och vi kan bli ett bättre hockeylag. Vi behöver en back till, annars är det ingen idé att göra det här.
Ni har 14 forwards i truppen och många av dem är skickliga spelare som har landslagsmeriter, är ni inte för framtunga i det här läget?
– Nej, vi behöver 14-15 forwards. Det kommer bli skador i toppkedjorna också. Vi behöver en spelartyp som Pääjärvi också. En stor, tung forward som kan hålla pucken. Vi vill spela mer i offensiv zon och då är det en del som vi måste bli bättre i.
Ska Pääjärvi vara en producerande spelare för er?
– Nej, det är en annan sak. Han kan vara det, absolut, jag säger inget annat, men han är stor och stark. Han kan vinna närkamper i offensiv zon och få med sig utvisningar som gör att vi får spela mer powerplay till exempel.
Ni skriver ett tvåårskontrakt med Joonas Lyytinen, är det riskabelt med tanke på att han inte känner till SHL eller svensk ishockey?

Då är varje kontrakt en risk om vi tänker så. Jag känner Joonas ganska väl. Han spelade under mig i KalPa och han är riktigt spelskicklig och smart. Han passar bättre i svenska ligan än den finska, som är mer systemorienterad. I Sverige är det mer känslor och det kan hända grejer. Visst gör han misstag som alla andra, det måste vi erkänna, precis som LaLeggia, han var inte vår bästa back i defensiv zon.
Kommentera