1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392893

Sv: Apropå nånting...
Hassan: För mig låter det osannolikt att man skulle göra sig av med sin toppback efter 9 omgångar pga ekonomi. I så fall är det ju oroväckande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: Hur det här utvecklar sig rent sportsligt återstår att se men annars tycker jag det här är något vi efterlyst i många säsonger nu. Ja eg alltid med Nubben. Dvs att det ageras när prestationerna inte motsvarar förväntningarna på laget. Lite hintar ju Kimmo om det och för mig känns det otroligt fräscht att hans kravbild verkar hög. Att sända signaler om att det är prestation som gäller, ingen går säker (även om jag tror att hemvändarna sitter aningens säkrare än övriga)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: ”toppback” eller ”bäst betalda back” går att diskutera. Sen har det ju redan avhandlats och konstaterats här inne att vi får 3 spelare in genom att skicka ut LaLeggia. Case closed. All vidare spekulation är ju onödig när kapanen så tydligt redogjort för syftet med denna affär.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: Men läääääs artikeln i Expressen med Kimmo så kanske du förstår vad alla försöker säga.

Det kommer att komma en till BRA back, det vet man väl vid nuläget då man rycker i Juolevi, och han är knappast billig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: Bara spekulation men man har ju sina aningar att LaLeggia kanske surnat till lite när Kapanen kanske inte velat förlänga. Oense om framtiden har ju Kapanen själv hintat om.
Kommentera