1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2396945

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Sputnik: Tycker det är en flopp om Pääjärvi inte lyckas färga Timrå. Vi har ju trots allt värvat honom trots att han har haft flera mindre bra säsonger bakom sig. Han kan ju inte bara komma hit och lalla runt. Sen om han är väldigt billig, ja då är det såklart en stor förmildrande omständighet.

Dock tror jag han kommer bidra med en hel del i vårat spel, så jag är faktiskt inte orolig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Labban: nej, på pappret är han ju en forwardstyp som Timrå behöver. Någon som kan in och kötta och få fast puckarna djupt.
Men det bygger ju på att han har kvar kvickheten i fötterna, och drivet. Är han så bra som han kan vara, eller bedömdes vara innan han gick till Malmö och floppade, är han ju typ Wall-E 2.0.

Men det är ändå trångt på forwardssidan, med Hanzl och Halloran tebaks (innan nästa skada/avstängning).
Halloran är väl den som är mest svårplacerad. Grym när han får yta och kan nyttja sin speed och söka avslut, men han är ju så endimensionell i sitt spel. Hade han haft mer defensiv förmåga hade han varit väldigt nyttig som en uppgraderad Seb O. Men där är han ju inte, Hally. Spelet utan puck är väl inte hans paradgren. Återstår att se hur Ante använder honom. Kapanen lär nog inte tveka att göra en rockad till om det krävs.

Jaja. Avdelning "lyxproblem".
Just nu är jag bara så jävla nöjd med vad Timrå presterar på isen att jag mest går runt och myser. Håller det här över tid, så...ska det jävligt mycket till för att det ska bli något play-out i vår. Det k a n gå.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Labban: Jag utgår väl lite ifrån att han är billig i min bedömning. Kanske han har en billigare lön denna säsong men att om det visar sig att han håller så ökar den när han går in på sitt sista år på kontraktet, typ.
Låst ämne