1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2398567

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Olle: Vi har väldigt lättlästa uppspel. Denna match såg väl lite bättre ut. Men antingen kör vi fast i sarg eller så slår någon puckar i rundeln. Visst att Brynäs är kompakta vid egen blå, men något är fel i Timrå. Varför kan vi inte ha spelare som försöker gå centralt som alla andra lag? är inte värre än att man får dumpa om det blir en vägg man möter. Försök åtminstone istället för bli klämd som en fluglort vid sargen

Är det bara jag eller är våra forwards rätt usla i hemjobbet? och att vi är sega upp att ge understöd när vi går offensivt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Labban: i hela tredje dumpade Dahlén-Lander-Pettersson puck men problemet är att det bara är en av dom tre spelarna som i teorin är villig att ens försöka checka fast pucken, därför fick ju Brynäs vända spelet varje gång och dyrbara minuter rann ut i sanden. Den här kommentaren från Dahlén att ”Frölunda borta är verkligen ett steg nedåt” kan han få komma att äta upp längre fram. Även om han nu har 3 poäng på 2 matcher och förhoppningsvis är på rätt väg så har han ju samtidigt en bit kvar tills han är där bland toppspelarna i ligan. Lander däremot, solklart Timrås bästa värvning denna säsong. Till dahlens försvar så har han ju också slagit några riktiga kalasmackor som hans medspelare har förvaltat alldeles för dåligt. Vi kanske ska värva hem Lööke? Den pojken hade vett att ha klubban i isen när han spelade med Dahlén.

Tycker Walli borde få förtroende i en bättre kedja. Han må vara lite valpig i sitt spel men samtidigt totalt orädd. Det lilla förtroendet han får förvaltar han riktigt bra och sticker fram med ett mål här och där. ”Valpigt” kanske sammanfattar Timrås prestation så här långt också? Vi ligger klart bättre till i tabellen just nu än vad iallafall jag kunde drömma om på förhand men vi gör ju också några riktigt korkade grejer i matcherna så att man tar sig för pannan hemma i tevesoffan. Hur fan kan man ta en utvisning för too many players med 50 sekunder kvar? Hur fan kan inte Pettersson få slå alla straffar?
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Labban: Fast jag tycker att en sån som Lyttinen ofta söker, och hittar, uppspel centralt i banan där center antingen skarvar till kant eller till dump.

Fem raka med poäng är ju inte fy skam. Må vara att det var en sämre spelmässig insats just ikväll. Men man skojar ändå inte bort förmågan att plocka poäng trots usel och tröttkört spel.

Lite spelare tillbaka på det här så ska man väl kunna ge Örebro en match också?
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Labban: Något är absolut inte fel i Timrå och ja, det är nog bara du
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Labban: jag tyckte att det var lite soppatorsk ikväll! Ett förbannat duttande med pucken och mjukt närkampspel. Allt måste upp, annars blir det dyngstryk på lördag!
Låst ämne