1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2398604

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Labban: i hela tredje dumpade Dahlén-Lander-Pettersson puck men problemet är att det bara är en av dom tre spelarna som i teorin är villig att ens försöka checka fast pucken, därför fick ju Brynäs vända spelet varje gång och dyrbara minuter rann ut i sanden. Den här kommentaren från Dahlén att ”Frölunda borta är verkligen ett steg nedåt” kan han få komma att äta upp längre fram. Även om han nu har 3 poäng på 2 matcher och förhoppningsvis är på rätt väg så har han ju samtidigt en bit kvar tills han är där bland toppspelarna i ligan. Lander däremot, solklart Timrås bästa värvning denna säsong. Till dahlens försvar så har han ju också slagit några riktiga kalasmackor som hans medspelare har förvaltat alldeles för dåligt. Vi kanske ska värva hem Lööke? Den pojken hade vett att ha klubban i isen när han spelade med Dahlén.

Tycker Walli borde få förtroende i en bättre kedja. Han må vara lite valpig i sitt spel men samtidigt totalt orädd. Det lilla förtroendet han får förvaltar han riktigt bra och sticker fram med ett mål här och där. ”Valpigt” kanske sammanfattar Timrås prestation så här långt också? Vi ligger klart bättre till i tabellen just nu än vad iallafall jag kunde drömma om på förhand men vi gör ju också några riktigt korkade grejer i matcherna så att man tar sig för pannan hemma i tevesoffan. Hur fan kan man ta en utvisning för too many players med 50 sekunder kvar? Hur fan kan inte Pettersson få slå alla straffar?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Olle: Jo Precis, Lander kan checka och den som gör att vi kan etablera spel överhuvudtaget. EP och Dahlén är skickliga, men ganska ofysiska båda två. Hur ofta vinner Dahlén lösa puckar eller en duell t.ex? Jag vet jag låter negativ, men det känns ganska onödigt ha spelare med den skickligheten när vi sällan får chans att etablera spelet. Då har jag hellre ett gäng snabba tvåvägsbackar som kan driva med puck.

Men visst alla de spelarna ligger bakom 0-1 och det är jag såklart nöjd med, men jag skulle vilja ha mer spel av dem inte att de blixtrar till någon gång varannan match. Är det för mycket begärt att vi ska vara lite mer spelförande med de spelare vi har fått in? Är väl bara typ Linköping och Oskarshamn som är sämre än oss denna säsong när det gäller att föra spelet

Wedin gör för övrigt en bra match idag, han börjar bli varm i kläderna det syns. Pääjärvi helt ok också för att vara första matchen.
Låst ämne