1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580478 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2398704

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Labban: Just mot Brynäs är det väldigt svårt att gå centralt, se bild. När de går för offensiv tar de burskydd och byter. De gick ut med att spela destruktivt mot Timrås starka offensiv, vilket lyckades. Bedrövligt tråkig hockey, men Manner gör ett bra jobb med materialet.

Är Cruyffiansk och hoppas verkligen aldrig att Timrå börjar spela såhär, ovärdigt mot publiken.

Skulle enbart accepteras om ekonomin är i botten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Pinaceae:

"Tyckte först Sputnik var lite hård med sin magiskt fyndiga spellista, men burskydden avlöstes endast av sargklet och icingpuckar. Jag förstår nästan att brynäsboken är som den är, tråkhockey V.59.3"

Tråkhockeyn i all ära men fatta hur bedrövligt det måste vara att sidan sköts av en person som på riktigt går in i ett annat lags bok och är i sådana affekt dagen efter match att den inte kan förstå innebörden av text.

Att samma person sedan klagar på de sina över deras läsförståelse gör det hela så parodiskt att klockorna stannar.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Pinaceae: En av de sämsta matchanalyser jag läst. Äckligt subjektiv.

Matchen igår var jämn. Timrå har lite mer kvalitet i anfallen och spelar sig procentuellt sett oftare till målchanser när man kommer i anfall. Brynäs dock spelförande matchen igenom… Styrspelet som nämns används efter avvägning. Antingen checkar man eller så ställer man upp och styr beroende på situationen. Styrspelet påverkar dock inte anfallsspelet nämnvärt.

Man spelade på ett liknande sätt ifjol men med betydligt större skicklighet på backsidan har man ett mycket bättre anfallsspel i år…
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Pinaceae: ”När de går för offensiv tar de burskydd och byter”

50 skott på mål som tydligen avlossades från burskydd eller från eget bås igår, ändå 4 gjorda mål och vinst.
Fatta hur mkt större vinsten hade varit med bättre effektivitet, en ”normal” JJ och ifall skotten hade kommit från er egen zon/slottet….
Låst ämne