1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581114 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2402240

Sv: Apropå nånting...
Man blir ju fan mörkrädd av att läsa här inne. Ni sitter och skriker ”plast” åt Lhc, Växjö och Öret men ni verkar inte förstå innebörden i det själva då ni några timmar senare runkar till tanken på lasershow, isprojektion och fan och hans moster.
Vi är på rätt väg med att återupprätta den gamla supporterkulturen, under många års tid efter idogt arbete av SK med RV som oortodoxt lok har man idag en dialog med klubben om att hela tiden ta steg på läktaren organiskt istället för den artificiella vägen som många klubbar använder för att köra över sina supportrar med.
Skärp er, kan vi fortsätta på den här vägen vi är på nu så slipper vi förhoppningsvis musik i spelavbrotten och kan ha landets mäktigaste gjng i 60 minuter + avblåsningar, det är det vi ska sträva mot och jodå, det kommer nog dra en och annan ungdom det också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Ja NHL lagens entréer är inget vi ska sukta efter. Vi tänder ngr ljus på rad och försöker göra entré på rätt ställe. Varför utveckla ngt?
Vad gör konståkningsklubben nuförtiden?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Jag är inte lika arg men i sak håller jag med. Sportslig framgång kommer alltid locka marginalåskådaren. Torskar man 12 raka så kan lasershowen vara hur häftig som helst men det kommer inte locka marginalåskådaren ändå.

Hand upp alla som kan tänka sig gå på en match med ett lag man inte riktigt bryr sig om för att se lasershowen. Så häftigt är det väl inte ändå? Lite som 3D-glasögonen i papp man hade när det var Söndagsöppet på 90-talet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Och kollar man på ståplats idag så har vi aldrig haft såhär många ungdomar på läktaren någonsin. Så jag tvivlar på att vi behöver göra en ”Luleå” för att locka fler unga.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
141 Sittplats biljetter kvar i arenan nu
Kommentera