1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582736 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2404834

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Vi ska vara grymt tacksamma för 3-poängaren och jag är uppriktigt jätteglad över den, men ärligt talat gjorde vi en tämligen slät figur i Malmö. Starkt gjort att vinna trots detta, men fattar att jävel-lag som Växjö straffar oss även när vi presterar bättre i matcherna. Inte mindre lyrisk för den skull. Skönt som fan att vi fick med oss dessa 3 p före uppehållet och femteplatsen i tabellen sitter ju som en smäck 💪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Ja det var ingen vidare match idag men helt ärligt har jag lite förståelse för det. Vissa matcher är bara helt döda som man har svårt att motivera sig för. Malmö borta innan ett 2 veckor långt uppehåll efter en 3-0 torsk hemma, det är inte direkt man känner, OJ fan vad kul att dra till Malmö en till gång. Tror därför inte vi ska dra för stora växlar av denna match men ändå otroligt skönt att ta 3 poäng när vi spelar riktigt dåligt! :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Skit samma nu - det är slutspelet vi ska spöa Växjö!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: ja vi vinner utan att göra en bra match. Samma sak säger Färjestad idag efter tre pinnar mot hv71. Jag tycker det är ett tecken på ett bra lag, man plockar poäng även då man spelar mindre bra. Senast vi gjorde en solid match över 60 minuter tycker jag var före Brynäsmatchen, mot Rögle och Oskarshamn. Efter brynäsmatchen har vi ändå 7/12 poäng.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Kommer ihåg många matcher när vi var bättre än motståndarna och ändå förlorade. Det är det som är skillnaden detta år. Vi är ett jäkligt bra lag. Då vinner man även om man inte spelar på topp. Enkelt!
Kommentera