1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2405342

Sv: Apropå nånting...
Zäta75:
Dahlén - Lander - Pettersson
Wedin - Hanzl - Rattie/Halloran
Pääjärvi - Lundin - Hartmann
Alvarez - Andersson - Walli

Jag vet att jag låter hemsk när jag trycker in Rattie där. Men helt ärligt. Hade han bara underkastat sig laget och inte bara tänkt cash, så hade kunnat sett ut så här. Halloran i all ära, men vi vet inte riktigt hur bra han är ännu. Bra försäsong mot sämre motstånd. Helt okej innan skadan men gör laget längre med sina misstag. Hoppas han bevisar mig fel efter uppehållet. Då lär han spela med Hanzl.

Pääjärvi och Hartmann är samma typ av spelare av vad jag sett denna höst. Bara det att Pääjärvi har större rutin från både NHL och KHL och går efter det. Jag tänker ändå att dom kan lira tillsammans och skapa en JÄVLA Powerhouse-kedja. Eller kanske Walli med hans "Grit"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Klart Rattie tänker cash och det gjorde han helt rätt i. Det är ju ingen välgörenhetsverksamhet han sysslar med, dessutom skulle han inte få lika mycket speltid och då sjunker hans marknadsvärde där också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda:

Dahlén - Lander - Pääjärvi
Pettersson - Hanzl - Halloran
Wedin- Andersson - Walli
Alvarez - Lundin - Hartmann

Drar till med en variant. Splitta på EP/Dahlén och flytta upp Pääjärvi, Walli och Andersson
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Byt plats på Lundin och Andersson så ser det bättre ut. Rattie kanske kommer tillbaka om Linköping åker ut. Han är en av de bästa målskyttarna i ligan och skulle vara välkommen tillbaka, men lär inte ske.
Kommentera