1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558600 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2406164

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är helt otroligt hur många vapen vi har egentligen, skulle på sikt lägga in MPS i den skaran också. Och dom flesta på långa kontrakt också, kommer även Hartmann upp i nivån vi vet han är kapabel till så finns det inte mycket jag skulle vilja ändra bland forwards. Om det skulle ändras något så skulle jag försöka hitta en bättre 3e center och Andersson får styra 4e kedjan och Lundin kan tvätta underställ.

Edfelt om ett par säsonger kommer vara jävligt bra och viktigt att han fortsatt får minuter. Men en bra back in och kanske uppgradera någon av dom lite slöare backarna så är vi definitivt en guld-kandidat så länge Johansson är hel.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag tycker Lundin får lite väl mycket skit från många, okej, han är inte uppe i nivå som på slutet ifjol men han är jäkligt bra hemåt och blixtrar till framåt ibland, det är väl som Hartmann, hoppas det lossnar snart framåt också. Sedan har han fått spela mycket på kanten och han är utpräglad center. Däremot har han tagit några dumma utvisningar där han antingen inte hängt med eller kanske varit lite lat.
+4
Kommentera