1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2406384

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Hur var Dahlen, för er som såg matchen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Angående Dahlen, tycker sett ut som han försöker/anstränger att va avslappnad så de syns igenom (tex vid klara mål lägen spänner de sig (plus tar många skott som kännts bara för att ta) men att spela fram till mål gör han galant och vi alla vet hur mycket hockey i unga Dahlen de finns och fast än han har många stepp upp till sin högsta nivå är han än av våra bästa (i poäng iaf) . Tror han blir som bäst sista halvan av säsongen (och ev slutspel) när de gäller som mest.

Lander med styrkan och viljan att de är hans puck hans lag, snacka om Kapten.
J Johansson, wow! Sågad/borträknad inför och endå från första match bestämt sig för äga allt och alla! Kommer vara topp 3 målis hela säsongen, anledningar han vet är första måltis denna säsong och har Rautios hjälp med all rutin mm.
Hanzl.. Robin Hanzl, ödmjuk som få där laget före jaget verkligen syns, topp center i ligan och just de mentala gör han snäppet bättre i allt. Lugnet och närvaron han utstrålar och sprider är priceless!

Aja nu spann jag iväg men älskade Timrå ser ut att må bättre än på mycket länge, hela organisationen utstrålar att vi är ett lag för övre halvan och sist men absolut inte minst, Kapanen! Tycker Nubben varit lite för stor i Timrå och skulle vi utvecklas så betydde sportchefs bytet allra tyngst av allt som gjorts i detta år!

Har någon Kapanens intervju i ST?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Osynlig, hade pucken vid ett par tillfällen, men ingen vass målchans.
Kommentera