1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581387 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2406584

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Jag tänker mest på situationer efter avblåsning. Svensson har +15 kilo på dom flesta men jag tror aldrig jag sett honom dra ett armlås över nacken på nån som precis sprutat snö i ansiktet på målvakten. Det är å andra sidan den enda aspekten av hans fysiska spel jag tycker man kan sakna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: De är klass rakt igenom på hur Sheriff Svensson utnyttjar sina styrkor (slösar ingen onödig energi, spelar smart) som tex motståndarn har puck vid sargen, Per ser situationen (läser av att finns medspelare tillgänglig) låser motståndarn med kroppen och närmaste Timrå spelare kan lätt ta puck med sig. Han utstrålar beslutsamhet/kontroll och för mig är de klass vad han får ut av sin egna förmåga! Skulle nog säga han är en av dom bästa i laget på just de.

Sen längtar få se Nick H tillbaka, med sin speed och driv mot mål. Tror med hans spelstil/mål-förmåga är en viktig bit som saknats i vårt Timrå, kan lösa upp försvar och få igång spel i offensiven plus när PP låser sig/ner på tempo. Där kan han bli väldigt betydelsefull, sen vill såklart Dahlen Wedin EP mm inte va sämre än Hallonet och därmed höjer lagkamrater sig, sen han måste vara sjukt sugen på spela när laget spelar bra och få bevisa att han ska tillhöra övre toppen av forwards.
Någon som vet mer exakt status på honom, eller är de så gott som klart han spelar direkt efter uppehållet?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Men om du tittar på situationen med Sylvegård så är du väll också enig om att Sylvegård inte borde stå där helt orörd? I regelboken är det ju tillåtet att "boxa ut" framför mål under spelets gång, till skillnad från efter avblåsning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Äh. ”Är man väldigt stark måste man också vara väldigt snäll”.

Det är Pippi, Bamse och Per Svensson.
Kommentera