1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581950 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2406571

Sv: Apropå nånting...
Olle:

"Jag gillar Svensson men han är för snäll framför egen kasse. Otroligt sällan han gruffar och där märker man att motståndarna har mer respekt för Didde."

Det exemplifieras bland annat mot Malmö när Svensson försöker gå ner på knä och täcka skott i stället för att gruffa undan Sylvegård.
Klipp på sekvensen:

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Jag tänker mest på situationer efter avblåsning. Svensson har +15 kilo på dom flesta men jag tror aldrig jag sett honom dra ett armlås över nacken på nån som precis sprutat snö i ansiktet på målvakten. Det är å andra sidan den enda aspekten av hans fysiska spel jag tycker man kan sakna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Håller med dig här, jag har själv uttryckt just det angående Svensson förut. Han är stentuff i tacklingsmoment, men alltid schyssta tacklingar med respekt, karln tar ju knappt en utvisning för ovårdat spel, vilket ändå visar att han har bra spelförståelse!

Däremot saknar han som du säger det där lilla extra vad gäller tuffheten i andra delar av spelet framför mål etc, nått som Didde kanske bidrar mer med istället.
Kommentera