1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581669 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2406804

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Den har absolut potential att bli nått. Även om jag tycker att Halloran försvann rätt mycket i spelet 5 mot 5 när det var tighta matcher.

Vad jag mer var ute efter var ju balansen i kedjorna.
Absolut att Landers kedja är bäst statistiskt sätt i att skapa lägen och få lägen emot sig. Sen så startar de ju väldigt många av sina byten i offensiv zon också som också hjälper till en del.

Alltså skulle jag vilja att testa Emil och Jonte i varsin kedja trots allt och att de får 2 radarpartners som är lite mer hårda i närkampsspelet och kan öppna ytor så sett. Vilket kanske gör att vi kan vara ännu mer intensiva i spelet över hela isen, vilket i sin tur gör att vi kanske får mer utvisningar med oss då motståndarna får jobba mer för att hänga med.

Wedda-Lander-Dahlén
Pääjärvi-Hanzl-Emil.P
Alvarez-Lundin-Halloran
Hartmann-Andersson-Walli
Boyce-Blomman

Skulle vara kul att se om min önskan fungerar i teorin med.
Det är ju en annan femma. 😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Hartmann och Walli i 4:e tror jag inte vi kommer att se, men det är en intressant tanke. Tror inte heller att man kommer att splitta på vår 1:a kedja.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: dina formationer är facit till komplett succé.

Där finns mixen för att motståndaren inte ska orka matcha ner Timrå.

Tre formationer som kan skap och värja sig.

Om man möter ett lag med stark offensiv som för så kan man enkelt matcha in Boyce och blomman lite mer så inte alvarez och Halloran blir fastcheckade i egen zon mer än nödvändigt och vi får behålla Hallorans fart på rören längre in i matcherna.
Kommentera