1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581033 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2409572

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Rallarn: Vad gråter vi över? 2-1 mot serie tvåan
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Barkborren: Visst, när man fått andas en stund så är spelet i stort(med tanke på 2 veckor utan match) ok. Inte mer, men Ok med en hel del inslag av rost skulle jag vilja säga.

Det som gör dessa förluster extra frustrerande är att man känner nån slags mental spärr t o m genom TV-rutan till TV-soffan, det går liksom inte att bruta sig ur detta mönster mot Växsjö/Skelet/Färjestad, och det syns på spelarna.

Sedan som redan nämnts så har Skelet ett överflöd av spelarkategorin osköna lirare med gruff o fulspel efter avblåsning, sånt som får locket att flyga av hemmavid.
Bara det att Sheriffen var förbannad efter avblåsningar ett par gånger, då vet man att det finns svin på isen. Sheriffen har i 2-3 års tid knappt lyft på ögonbryn mot motspelare men nu blev han less.

Domarna dåliga, förstås, men Lander fick två billiga också som var mindre utv än slashingen/tripping på Eronen i första men Landers utvisningar låg kompensationsmässigt rätt i tiden. Summa sumarum, det var inte p g a domarna vi torskade.

Positivt:
- JJ efter lite skakig/ringrostig start
- Erik mycket bra match(tänk bara om han själv eller kompisarna kunde förvalta allt han jobbar feam lite bättre)
- Halloran visade på några byten att han är klaaart rappast på grillor i vår trupp. Håll dig frisk nu.
- Ante vaskade om i 3e när allting gott i stå.

Om jag ska lyfta något negativt som stickte ut och är delvis matchavgörande är det vårat PP som varit seeegt i flera matcher nu om vi ska vara ärliga. Tempot och passkärpa måste upp i den spelformen.
Vi vet att dom kan så mycket bättre, det såg vi ju framför allt i början på säsongen när Jonte & Co var sylvassa och pucken gick som på ett snöre.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Barkborren: Korka upp champagnen
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Barkborren:

Precis. Här fälls fan i mig inga tårar. Kan inte minnas när det hände senast heller. Bölnissar ger jag ärligt talat inte mycket för.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Barkborren: Är det inte Skellefteå så är det Färjestad eller Växjö. Vi måste börja hitta ett sätt att vinna eller ta poäng även mot topplag. Visst vi kan nog klara oss ifrån kval ändå, men det är inte med stor marginal.
Låst ämne