Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
DJ Hemp: ja, hade JJ varit vaken och Hanzl gjort sitt jobb hade vi kunnat ta 1 eller 2 poäng!🙂
Nu blev det inte så och livet går vidare!
Vi får hämnas på LuLÄ!🥶
Låst ämne

Zoogin62: Det är för mjukt, för snällt och för ärligt! En period på 7-8 minuter efter reduceringen ser det bättre ut, vi släpper på lite och SAIK är lite skärrade! Saknar det raka, enkla spelet, mata skott och vara jobbiga för motståndarna. Som det ser ut nu så avväpnar Skellefteå oss ganska enkelt, antal skott på mål säger det mesta. Första målet ska JJ ha, det andra tycker jag att han går ner på knä tidigt vilket gör att han släpper ”hål” ovanför båda axlarna. PP är under all kritik, mata skott, överbelasta framför mål, gå på returer, gör det jobbigt för motståndarna. Som det ser ut nu så är vi en bit från lag 1-4 men plats 5-8 ska vi kunna ta!
Låst ämne

Zoogin62:

Har lämnat den där förlusten bakom mig nu. Alla borde ha rätt att göra sina misstag, även om vissa kan bli rätt kostsamma ibland. Tänker dock att man bör sträva efter att minimera dem. Men, som sagt, livet går vidare ett tag till. Luleå i Delfinen är ingen favoritmotståndare. Tror att vi får hämnas desto mer på Oskars istället. Kändes så bra när vi tog dem stabilt med 3-0 sist. Var ju med dessa siffror vi torskade SHL-platsen mot dem 2019. Rätt symboliskt med andra ord.