Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2409715

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Zoogin62: Det är för mjukt, för snällt och för ärligt! En period på 7-8 minuter efter reduceringen ser det bättre ut, vi släpper på lite och SAIK är lite skärrade! Saknar det raka, enkla spelet, mata skott och vara jobbiga för motståndarna. Som det ser ut nu så avväpnar Skellefteå oss ganska enkelt, antal skott på mål säger det mesta. Första målet ska JJ ha, det andra tycker jag att han går ner på knä tidigt vilket gör att han släpper ”hål” ovanför båda axlarna. PP är under all kritik, mata skott, överbelasta framför mål, gå på returer, gör det jobbigt för motståndarna. Som det ser ut nu så är vi en bit från lag 1-4 men plats 5-8 ska vi kunna ta!
Låst ämne

Ma69us: Hartmann gör ju tyvärr en riktigt klantig grej i en match där han annars var helt ok. När han tar slashingutvisningen i offensiv zon så har vi Skellefteå i brygga efter en lång tids bra spel på deras planhalva. Efter utvisningen (och Hanzls efterföljande) har dom gjort 2-0 i PP och vi tappade allt momentum. Där förlorade vi matchen. Efter det går vi ner oss och hämtar oss inte förrän den sedvanliga ”vi måste jaga och tiden rinner ut”-desperationen med 10 min kvar av tredje.