1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577871 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2414818

Sv: HV71 - Timrå IK 2022-11-29
T T: Jag vill se en förstaperiod med stabilare defensiv än senast och att vi utnyttjar något av LaLeggias misstag
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2022-11-29
Chrille: Det kommer att kännas konstigt att spela mot Laleggia för första gången. Bara vi håller koll på Andre P, speciellt i PP, samt Laleggia så är mycket vunnit. Men framförallt ska vi spela vårt egna spel. Vore underbart med 9 p av 9 på vår bortaturne. Blir en spännande match!
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2022-11-29
Chrille: jag tar gärna en svajig första så länge man korrigerar lika bra i paus för att därefter dominera dojon.
Inte för att HV kommer att överraska på samma sätt, dock. Finns bara ett lag som har ledorden Naivt och Hyperoffensivt i sin gejmplän.

Men du får gärna ha rätt om Lalle. Inget ont om honom, men det vore ju mysigt och en lite skön kombo av klippa-navelsträng och Kapanen-for-prez om Timrå lämnar Jönköping med 3 poäng och minusstatistik på Lalle. Får man önska ett Lytet-mål också, så här i juletider?

Bör dock bli torsk idag, bara för att man (eller iaf jag) nästan räknar med 3 nya poäng. Fortfarande tagen efter uppvisningarna mot Lule/Oskars. Man malde verkligen sönder dom. Lätt att stirra sig blind på våra topplinor, men helvete så gediget och tungt det ser ut där bakom. Hartmann, Wall-E, EA, Alvarez, Pääjärvi...fan så dom matar på. Ingen slump att vi är svinjobbiga att tas med i tredjeperrarna.

Men HV är på gång, sägs det. Återstår väl att se. Känslan är att dom måste vara riktigt bra för att kunna möta Timrå i den form man är i nu. Det ser så läskigt harmoniskt ut. Man rullar på, jobbar utav helvete, har en i trans spelandes JJ längst bak (kollade om delar av matchen mot Oskars, helvete så han räddar oss där. I fjol hade det stått 0-3 efter 1a och slutat med en 5-3-torsk), och en förstalina som kan producera mål precis när som helst. Och gör inte dom det finns det andra spelare som gärna kliver fram.

Men som sagt, ur ett timråsupporterpetspektiv borde det rent logiskt bli en torsk. Vi kan väl inte bara fortsätta så här? I s f bör vi nog börja justera vår självbild en smula, och inse att vi nog fan är och i a f semifinalplatsutmanar på riktigt. Och det vore sjukt som fan.
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2022-11-29
Chrille: Ja att kapiitalisera på ett misstag av LaLeggia vore något alldeles extra!
Låst ämne