1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2418354

Sv: Apropå nånting...
Labban: vad grundar sig detta självbilds-snack på? Tyckte han var otroligt stabil ifjol. Jag minns hur han drog ut på en förlängning för att han uttryckligen sa att han vill helst spela i SHL när en HA säsong stundade någon gång efter degradering? Att ha väntat på bättre erbjudanden från andra är han nog inte ensam om att ha gjort i vår trupp.. uppfriskande ärligt om något.

Men har han uttalat sådant här någon mer gång? Har svårt att dissa FW som gjorde en klockren insats ifjol i skuggan av Svensson bara på grund av detta
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jag har bara lite svårt att se vad det är han vill ha mer av. Han loggade i snitt 15min per match i Timrå förra säsongen det är helt okej speltid för att inte spela BP. Nu i HV är han petad till extra back.

Om han kommer till Timrå vad ska vi göra för att han ska trivas bättre?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Vill minnas det var lite av en följetång i HA, Först skrev Filuren på ett korttidskontrakt för att avvakta och se om nått SHL lag nappade, sen var det dags igen. Äntligen skrev han på! För ett ytterliggare korttidskontrakt visade det sig.. Efter lite om och men så skrev han på över hela säsongen till slut.
Sen har väl snacket varit att han ville ha en offensiv roll om det skulle va aktuellt med kontrakt..Inför denna säsong, typ. Själv känner jag att det är där han måste börja inse vilken typ av back han är, jag tycker han saknar ett bra skott till exempel för att vara en offensiv kraft i PP etc.
Men han har absolut potentialen att vara en solid tvåvägsback på SHL nivå, nån NHL back lär han aldrig bli.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Var väl Nubben som signade honom? Vad jag vet signade han inte för HV förrän efter vårat kval. Vi var alltså redan klara för SHL när han signade och HV blev klart för SHL efter oss. Han säger att han vill ha en större roll, men varför ska han få det? Det är som sagt inte något man får automatiskt bara för att man vill det.

Jag har inte något problem med honom, bara det att han i princip är Diddes raka motsats som spelare.
Kommentera