1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583221 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2420574

Sv: Apropå nånting...
Appropå kval.... jag tror Dick A fortfarande är lite långsur över förlusten i kvalet:
"Timrå fortsätter att imponera och utmanade Färjestad på bortaplan, kan det till och med räcka så långt att de utmanar om SM-guldet?

Nu får vi lugna oss lite, att Timrå ska vinna SM-guld är bland det sjukaste man hört. Timrå har absolut ett skickligt lag på pappret med alla värvningar innan säsongen började, men att snacka om SM-guld är humor på hög nivå."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Dicken har hittills denna säsong gett oss lägst betyg på publik, atmosfär i arenan och på tröjor. Han har proklamerat att vi inte har någon i laget som kan spela tufft. Han tog inte med någon Timråspelare i sin lista över årets flippar (tydligaste tecknet kring hans jävighet måste ju varit när han satt Armalis före Johansson som höstens målvaktsflipp, var ju inte så att en av dem var topptippad och en utdömd på förhand). Han satte t.o.m. ”bara” 2+ på Johanna Dahlén som expertkommentator (vilket var det lägsta betyget han gav). Han tippade oss på kvalplats före säsongen och har undvikit de paneler där någon fråga har varit ställd på så sätt att den belyser Timrås positiva resultat.

Så nu det här då. Dick är OTROLIGT butthurt över att vi går så bra :-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: att Dicken jobbar som "expert" är väl det största skämtet!
Kommentera