1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581391 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2420630

Sv: Apropå nånting...
Oakleafer : Det var någon som gjorde det tidigare men här är det igen:


Timrå fortsätter att imponera och utmanade Färjestad på bortaplan, kan det till och med räcka så långt att de utmanar om SM-guldet?

Nu får vi lugna oss lite, att Timrå ska vinna SM-guld är bland det sjukaste man hört. Timrå har absolut ett skickligt lag på pappret med alla värvningar innan säsongen började, men att snacka om SM-guld är humor på hög nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Utmana om guldet kan vi lätt göra för tillfället. Att ta poäng borta mot Färjestad med ett relativt tröttkört lag visar vilken jävla kapacitet och vilja det finns i det här "bad boys" gänget. Jävlar i min låda om vi vart fräschare i skallen så hade vi kunnat vunnit den matchen. Vi spelade ganska kasst och ändå tog poäng. Nog tror jag Färjestad blev lite skitnödiga. Ingen kommer vilja möta Timrå i en finalserie. Den saken är då säkert. Men det är väl bredden som kommer avgöra vart guldet hamnar, och den tycker jag inte vi besitter ännu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Lika sjukt som att DIF själva hade som mål att komma topp 6 förra säsongen?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Ingen som har sett Dickens trunk flyta iland än? Han blir nog på bättre humör om det sker.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Inte särskilt upprörande, kanske lite att fnissa åt. Det är klart att det fortfarande är att sticka ut hakan rejält men att som "expert" kalla det "humor på hög nivå" är i sig humor på hög nivå. Väldigt onyanserat och tydligt känslobaserat. Man kan bara njuta åt hur vi provocerar vissa delar av hockey-Sverige med vår framfart 🤗
Kommentera