1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581953 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2420653

Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Utmana om guldet kan vi lätt göra för tillfället. Att ta poäng borta mot Färjestad med ett relativt tröttkört lag visar vilken jävla kapacitet och vilja det finns i det här "bad boys" gänget. Jävlar i min låda om vi vart fräschare i skallen så hade vi kunnat vunnit den matchen. Vi spelade ganska kasst och ändå tog poäng. Nog tror jag Färjestad blev lite skitnödiga. Ingen kommer vilja möta Timrå i en finalserie. Den saken är då säkert. Men det är väl bredden som kommer avgöra vart guldet hamnar, och den tycker jag inte vi besitter ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: jag tänker inte gå ”complete dick” men om frågan är: ”Kan Timrå slå Färjestad, Skellefteå eller Växjö i bäst av 7 matcher?” Så är svaret Nej. Då går vi inte till final, så enkelt är det. Tycker vi ska sansa oss och först ställ frågan om vi kan klara föreningens målbild som är slutspel, det kan vi absolut göra. Vi skulle till och med kunna gå till semifinal men för att gå längre än så tror jag vi behöver ha kommit längre med detta lagbygge. Kolla bara vår tunna backsida och vi är inte ens vid juluppehållet än. Löven försökte ju spela en matchserie mot oss med 4 ordinarie backar och vi vet ju alla hur det gick.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: vi är alldeles för känsliga för skador på backsidan, men jag är övertygad om att Kapanen justerar den lilla detaljen!
Kommentera