1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581954 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2420855

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Med full förståelse för att folk gillar fotboll och andra urtråkiga sporter.
Kan vi inte slippa inlägg av sådant i detta forum?
"jag mår illa!" Om man får citera Uggla!?🤢
Gällande CHL, så kommer vi med stor säkerhet att va med på den skiten nästa år, om vi fortsätter att spela bra? Känns som att högst 6:e plats i grundspelet är att föredra, så slipper vi skiten!🤢
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62:

Nej, i en tråd som går under benämningen ”Apropå nånting…” är det knappast aktuellt att helt slippa ifrån snack om andra sporter. Har själv skrivit några ord om fotboll i denna tråd, så det är klart att man känner sig träffad. Men om det nu råkar vara så vedervärdigt med den saken är jag säker på att innehållet modereras bort. De flesta jag talar med är intresserade av båda sporterna, vilket får betraktas som normalt. Den polarisering du önskar synes bortom mitt förstånd. De gånger jag nämner Timrå IK som ett organisatoriskt föredöme på GIF:s svenska fans-sida är det knappast någon som misstycker, snarare tvärtom. Så jag föreslår att du vidgar dina vyer lite och upptäcker att det trots allt även finns andra sporter än ishockey som är värda att diskutera. Tycker att forumet blir mer varierat och intressant om alla inte bara skriver om exakt samma saker. Tack för ordet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: En rivalitetsliknelse mer i din smak, Detroit Red Wings mot Colorado Avalanche i slutet på 90-talet och början på 00-talet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Är jag ensam om att hoppas vi får spela CHL? Skulle avsevärt korta dessa långa uppehåll och förhoppningsvis ge lite pengar bredda truppen med (vilket såklart blir ännu viktigare).
Kommentera