1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2420863

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Är jag ensam om att hoppas vi får spela CHL? Skulle avsevärt korta dessa långa uppehåll och förhoppningsvis ge lite pengar bredda truppen med (vilket såklart blir ännu viktigare).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Skaderisken samt att jag anser risken är stor att spelarnas fokus på SHL minskar. Möjligen om man passar på att spela med bänknötare och juniorer.
Dessutom har jag hört att det inte ligger några pengar i det, är väl bara vinnarna som kan kamma hem några stålar, när kostnader för resor, logi etc. är betalda?
Nä, skrota skiten och kör fulla omgångar i SHL istället!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Vore intressant att höra klubbledningens inställning till ett ev. CHL. Vad anser de om risker/möjligheter? (Och då vill jag inte höra ett snömos-svar liknande; "...självklart vill vi komma så högt upp i tabellen som möjligt, om det innebär CHL eller inte är en annan fråga..."). Nä, jag vill få ett mer analyserande svar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Jag är emot det, Skaderiskerna, förslitningar på kroppar, och den mentala tröttheten överväger prispengarna tycker jag. Lagen som går långt i CHL tappar oftast i seriespelet istället.
Kommentera