1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581753 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2424529

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2022-12-10
DJ Hemp: Då upprepar jag mig, "vare sig det står Shinnimin eller Hartmann på ryggtavlan." Så hör fan inte filmningar till hockeyn.

"Själv vill jag att Timrå vinner till vilket pris som helst " Så du tycker hockeyn ska hålla på med filmningar om det gynnar ens egna lag? Det är precis det du säger.

Jo, filmningen hade varit lika pinsam, om inte mer om vi tog vara på PP't och gjorde mål på det. Jag vart inte ens besviken när Brynäs gjorde mål direkt efter, det kändes nästan rätt, så vidrigt tycker jag fotbollsbeteende är.

Du förminskar det hela eftersom det handlar om en Timråspelare, sen använder DU orden "Så enkelriktat liksom." Njae, det går inte ihop.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2022-12-10
Synct: Det finns en del ”combaya”-lallare (menar inte hempen) av timråsupportrarna. Jämför med luleåsupportrarna där hälften vill skicka Shinimin åt helvete för hans filmningar och detta i ett läge där dom lider stor brist på offensiva spelare i laget. Reaktionerna från timråsupportrarna gällande Hartmann har ju varit extremt nyanserade i jämförelse. Tycker du har helt rätt. Uppenbara filmningar ger följande:
1, skam dras över klubben.
2, skam dras över spelaren och dessutom kommer bedömningen av honom att vara annorlunda (med rätta) från domarna i framtiden.
3, det är rätt och slätt fusk. Det förstör sporten.

Hade skämts ögonen ur mig om vi hade gjort mål på det där powerplayet.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2022-12-10
Synct:

Det får stå för dig. Tror generellt inte att den moralen finns härinne. Om våra spelare agerar på ett sätt som eventuellt kan ge oss segern är det helt okej för mig. Litar inte heller på dig när du skriver att du inte blev besviken när LEKSAND kvitterade per omgående. Verkar bara inte klokt nog för att vara sant. Njae, det går inte ihop.

Den här gången gick det inte hem, men för min del får våra spelare gärna fortsätta med lite ”fula” tricks framöver. För att nå slutspelet och sedan gå så långt som möjligt i detta. Må vara filmningar eller brutala tacklingar. Sådant sysslar alla lag med. Kommer alltid att ta det egna laget i försvar.

Men om du föredrar fair play till priset av att vi faller ifrån tidigt är det bara att konstatera att vi aldrig kommer att mötas i den här diskussionen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2022-12-10
Har ens klubben gått ut och tagit avstånd från filmningen?
Låst ämne