1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581952 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2437790

Sv: Apropå nånting...
söder över: Jag har aldrig spelat hockey själv, så jag vänder mig till er i en sån här fråga.

Men i såna här tider, med skadade backar, hur svårt är det för en gubbe som vår allas bojjan att kliva ner på backen? Och in med Värmhed i fjärde. Tänker att det alltid är bra att ha en "plan B" utifall något skulle hända någon annan. Han är ju ändå lugn och trygg med puck, stark i kroppen etc.

Ta höjd för att frågan kanske är urbota korkad, men jag har ingen aning i just hur svårt det är att ställa om från forward till back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
jhnd91: tycker dom gånger forwards får spela back så är det främst i positionsspelet och avvägningar på blå som det brister. Tycker inte det är ett gångbart alternativ i en så pass bra liga som SHL där man blir straffad direkt men å andra sidan har nöden ingen lag. Blomqvist hade varit klockren att ställa ner på backen i en match eller två och han har ju vikarierat där tidigare. Nu är ju han i Brynäs då så klart så det blir ju lite svårt. En annan center är ju Lundin men hans brister i defensiven är redan påtagliga. Ingen dum fråga dock!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
jhnd91: Molinder skolades ju om till back, var väl inget jättelyckat drag kanske men sen finns det säkert andra exempel som funkat bättre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag måste sanera mig. Går man in i Brynäsforumet så känns det som att man bott i en knarkarkvart i 10 år efteråt.
Kommentera