1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2439786

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: är rädd att du kan glömma något besked om Wedda innan måndag. Röd dag idag och helg, läkarna är lediga så det lär dröja.
Dock kan jag redan nu gissa att säsongen är över för honom och låt säga det skulle bli så att han inte kan spela igen först tidigast försäsongen 23/24, jag hade iaf inte klandrat honom om han lessnar på detta ständiga rehabande och lägger ner karriären.
Säger inte att det är så, men att jag har full förståelse för honom om han känner att en någorlunda hel kropp känns viktigare än att kanske kunna spela 3-4 säsonger till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
angeroath: om säsongen nu är över för honom hoppas jag att dom tar in en back av hög klass om det finns. Å låter Magne eller vad jag tror e bäst Walli ta hans plats.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: 150k + i månade för att rehaba, hade jag tagit alla dagar i veckan :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath:
Inte fan låter väl TIK Wedin sladda runt i den allmänna sjukvården ?

Skulle tro att nått av alla privata alternativ nyttjas i denna situation.

Sofiahemmet ligger väl närmast till hands,
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Han har nyss skrivit på ett enormt kontrakt, kan nog vara värt att rehaba några månader. Hade han varit i slutet på ett kontrakt kanske det hade låtit annorlunda, men han har ju inte 35 direkt heller.

Det man är rädd för är väl att han kommer tillbaka ännu "svagare". Han har ju inte varit den gamla goda Wedin direkt, som han har betalt för. Ibland har det blixtrat till, men han hade mer att ge innan skadan, är det en seriös knäskada igen så vettefan.
Kommentera