1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2444924

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
JanneH: Kommer alltid komma plumpmatcher där det går troll i pucken. En normal match hade Timrå haft en mycket större utdelning på sina chanser, visst Clang kanske gjorde sin karriärs bästa match också.

Tror som fler här inne att detta kan ha varit en nyttig käftsmäll. Nu är det back to basics och sen måste vi se över PP. Bara jag som tänkte på att vi bara har left-skyttar i PP? Hartmann va inne men då va han mer bakom mål. Jag förstår inte varför man inte sätter Halloran/Eeronen/Rindell på direktskott, den taktiken fungerar ALLTID.

I övrigt ska det bli väldigt spännande att se vad den nya finnen kan bidra med. Vet att Kapanen har velat haft denna typ av spelare sen han tog över Timrå. Han fick en fråga i en intervju om vilken spelare ifrån ett annat lag han hade tagit (Nått i den stilen) då nämner han Markus Hännikäinen ifrån Linköping. En tuff och hårt arbetande forward som offrar sig för laget. Hoppas Kimmo har hittat den spelaren nu, för det är lite för mycket finsnickeri ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
Dr.Krykov: Nu när det värsta lagt sig från igår sitter jag fortfarande och är irriterad. Nej, laget är inte skyldig mig ett dyft. Jag är inget offer. Men alltså insatsen var på den nivån att man fan måste annonsera sånt här innan, typ ”Idag känner vi inte riktigt att vi är med. Åk ut på egen risk”. Jag är verkligen inte den som kräver vinst varje match, till er som följer mina inlägg hoppas jag att jag framstår snarare som ganska förlåtande och överseende med Timrås plattmatcher.

Hade med mig 2 som inte går på hockey speciellt ofta. Vi kan ju fetglömma att de kommer köpa några biljetter inom någon närtid. Förlora får man, men sånt opåkopplat jävla dravel som utspelade sig är fan inte ok inför hemmapublik.

Ska vi vända blad så instämmer jag med er, det enda positiva som kan utrönas ur detta är att det blir en riktig smocka till uppvaknande. Jag försöker intala mig att det är de som sker nu, och att vi hittar tillbaka till framgång när även backarna kommer tillbaka från skada.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
Dr.Krykov: jag ser hellre att de här "nyttiga käftsmällarna" du pratar om kommer på bortaplan.

F ö så hade min flickvän tvättat min "vi e tillbaka" t-shirt och den hängde på tork i köket (fråga inte varför)... allt jag kunde tänka när jag såg skiten är att jag hoppas vi slipper trycka upp en likadan där SHL är utbytt mot Hockeyallsvenkan. Dit vill vi inte tillbaka tack.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
Dr.Krykov: Komarov riskerar avstängning efter knuff på linjedomaren igår. .Hoppas vår finne inte gör något sånt.
Kommentera