1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581791 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2444937

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
Zäta75: "Det kommer bli bättre när Lyytinen och Didrik är tillbaka. Väldigt olyckliga skador. Wedins skada var dock värst. Tror tyvärr vår chans att gå långt i ett ev slutspel rök där. Hoppas jag har fel"

Jag tror och hoppas att detta är den springande punkten varför det sett så bitvis dåligt ut på sistone. Backsidan har ju vart en varböld ända sen säsongstart, och nu när den är skadeskjuten ser det verkligen ut så.
Svensson måste spela med Eronen, Lyytinen med Erixon, Rindell med Didde...Stenqvist extra back med Edfeldt, då KAN det funka. Vidare som många andra skrivit - vi måste sätta in Dahlén med Lander och Pettersson igen, 2a kedjan får vi mixtra med - men som det såg ut igår var det ingenting som funkade.

imorgon får bli ett tillfälle för Ante att testa sig fram lite tycker jag - inga förhoppningar om poäng då iallafall...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
erathoo: Håller med man måste gå tillbaka till 1:a kedjan med Dahlen Lander och Pettersson nu. Den har fungerat bra överlag. Andra utan Wedin blir knivigare. Tycker inte Pääjärvi har gjort sig förtjänat att spela där så lutar åt Halloran även fast han ofta är vek och kör fast i enmansshower. Hartmann borde få chansen där nu när han är skadefri och spelat upp sig. Walli tycker jag gör sig bäst i en 3-4 lina och pumpar på med energi. Annars blir dessa linor för svaga. Men varför inte testa honom i 2:a och se.

Kan fortfarande inte släppa att Wedin är borta för resten av säsongen. Och att vi spelar så kasst som vi gjorde igår. Vart fan är viljan grabbar! Detta är ingen lekstuga - det är liv eller död. Vill ni till slutspel eller inte?
Kommentera