1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581161 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2445594

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Oooh...den såg jag inte komma. Halloran petad, eller nästan iaf.
Men verkligen inte mig emot. Han är i princip en skottvillig SebO, minus dom defensiva kvaliteterna.

Lite orolig för att Hanzl o Jonte blir lite mycket finlir. Å andra sidan finns det mer att hämta ut från Hanzl. Hartmann får köra stenhårt, bomba kassen och se till att ha klubban i isen.

Andrakedjan känns väldigt intressant. Lander jobbar längs sargerna, får fast puck och skapar ytor. Wall-E driver, spelar hårt, EP står för finlir och avslut. Funkar det kan det bli en rätt så jobbig jävla kedja att möta.

3e: tung, intensiv. Optimal omgivning för Pääjärvi. Han ska inte spela i någon form av offensiv kedja.

4e. Hoppas nya finnen visar upp enkelt, stabilt defensivt spel. Vi behöver en 4e som kan ta teket i egen zon och lämna över i offensiva. För att det ska lyckas måste nyfinnen vara den bästa spelaren i kedjan. Är han på Lundin/Boyce-nivå har vi fortsatta bekymmer här.

Backparen...är vad dom är. Utan Lytet har vi problem här. Både Eronen-Edfeldt och Svensson-Stenqvist hamnar i problem mot betydligt trubbigare motstånd än Skellet.
Bara att bita ihop och gilla läget tills Lytet och Didde är tebaks. Då lär det se bättre ut, både defensivt och offensivt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Bragd-Birger: Jag har dragit jämförelsen mellan Halloran och Sebbr Ohlsson med förut. Rätt spot on faktiskt.
Han har fart, när han väl kan utnyttja den men har svårt att diktera tempo under matcherna och hamnar ofta utsida på motståndarna. Var ju bara några veckor sen rätt många här inne inte förstod min kritik till Halloran. Men jag kan hockey!(nåja ibland händer det)

Men jag håller inte Halloran som en flopp. Såg han aldrig som topp 6 ens när han blev värvad, snarare att Nubbens bygge visar hur tunn den är nu när Wedda gick sönder, plus backsidan på det när Lyytinen är den bästa back vi totalt sett har, en värvning som dessutom Kapanen gjorde.


Sen Walli, kom igen och visa att du har det där jag tror du har i dig nu! 💪
Låst ämne