1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582401 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2447542

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: fråga inte mig, fråga Kapanen, jag är ingen sportchef!! Men anser inte att dessa håller i Timrå, ska vi gå framåt och sikta högre måste vi förbättra oss från år till år. Lundin te x är för ojämn. Sen är Skägget inte heller nån vidare spelskicklig back. Nu sitter ju han på ett treårskontrakt. Han får spela i tredje backpar förhoppningsvis. Måste in med minst tre bra backar i laget om vi ska kunna mäta oss med the big boys.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: Blir nog svårt att få in tre nya backar i laget till nästa säsong så vida man inte bryter kontrakt med nån. Är ju bara Eronen och Stenqvist som har utgående kontrakt, alla andra har väl kontrakt även över nästa säsong.

Eronen vann tydligen assistligan i Finland 20/21 eller nåt sånt men här har han väl inte riktigt visat att han är oumbärlig. Borde ju inte vara helt jävla omöjligt att uppgradera både Stenqvist och Eronen till 2 bättre pjäser va?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Är det någon som förstår den här dissningen av Halloran som äger rum? Har han dålig attityd eller vad gör det att han verkar ogillas av alla även journalister? Även när han gjorde poäng och mål så ville man byta ut honom. Nu går det tyngre och han lyfter den största bördan i kritiken vad det verkar. T.ex så sägs det att han "inte tävlar". Men kollar man på förra matchen så de som inte tävlade var de ledande hemvändarna som t.ex Dahlén och EP men även Hanzl såg slö ut.. I den matchen var Halloran mer eller mindre petad till en lägre utgångpunkt innan matchstart.

Jag hade också sett att han fick ut mer, men det är som jag ser det kollektivt spelet inte fungerar och förutom enstaka spelare har mer eller mindre hela laget underpresterat, då känns det rätt märkligt att Halloran får så mycket kritik. Eller försöker man hitta en syndabock som man kan skylla den kollektiva kollapsen på?
Kommentera