1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2447555

Sv: Apropå nånting...
Är det någon som förstår den här dissningen av Halloran som äger rum? Har han dålig attityd eller vad gör det att han verkar ogillas av alla även journalister? Även när han gjorde poäng och mål så ville man byta ut honom. Nu går det tyngre och han lyfter den största bördan i kritiken vad det verkar. T.ex så sägs det att han "inte tävlar". Men kollar man på förra matchen så de som inte tävlade var de ledande hemvändarna som t.ex Dahlén och EP men även Hanzl såg slö ut.. I den matchen var Halloran mer eller mindre petad till en lägre utgångpunkt innan matchstart.

Jag hade också sett att han fick ut mer, men det är som jag ser det kollektivt spelet inte fungerar och förutom enstaka spelare har mer eller mindre hela laget underpresterat, då känns det rätt märkligt att Halloran får så mycket kritik. Eller försöker man hitta en syndabock som man kan skylla den kollektiva kollapsen på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: Man kan ju inte dissa Halloran utan att rikta en ännu större känga till Wedin. Förmodligen har väl Halloran halva wedins lön och han har presterat fler poäng på färre matcher än Wedin.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Halloran har typ aldrig fullföljt en närkamp hos oss. Det har alla andra. Han brukar allt som oftast ge upp när han tappar puck och det är sådant som smittar av sig till resten av gruppen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Bragd-Birger har förklarat det ganska klockrent tidigare.

” Andrakedjan är ett hopplöst pussel utan Wedin. Halloran är given - inte utifrån sin skicklighet, men utifrån sina brister. Han har inte defensiven för en tredjekedja, och det enda sättet att nyttja hans styrkor (speeden och drivet) är i en offensivt lagd kedja. Tyvärr är han nästan parodiskt endimensionell, och saknar helt spelsinne. Får han inte ytor och kan accelerera till ett eget skottläge är han (nästan) helt ofarlig.”

Om jag får fylla på med egna tankar så lägger jag gärna till att han helt saknar fysiskt spel. Nu har vi det vi har i truppen så det är inte så mycket att göra åt. Visst att han kan rycka upp sig spelmässigt som så många andra, men någon förlängning bör det inte bli iaf. Vi har redan Dahlén och Pettersson i topp 6 som är svag i det fysiska spelet. Finns inte så många platser över till topp6 inför nästa säsong, så man bör tänka noggrant vad man behöver få in där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: kvaliten finns men han måste inse att han inte lirar juniorhockey i Amerika längre. Det måste vara 110% i alla lägen. Det går inte att åka på halvfart och dutta när du ska få ut pucken ur egen zon. Det går inte att försöka ta sig an 5 gubbar och göra någon McDavid räd. Han måste spela enklare och rakare. Han har ju fruktansvärd fart. Sen är det alltid så att importer åker främst i skottlinjen när det går trubbigt och insatserna är slätstrukna. Ja mena Halloran är långt ifrån den enda vars intensitet bör ifrågasättas. Hanzl, EP, Dahlén. Samtliga har sett riktigt dåliga och tävlingsmätt på slutet men de får hälften av kritiken som halloran får även fast de lyfter 100/150k mer. Alla måste upp. På torsdag vänder vi detta!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: det var min åsikt om Halloran, jag tycker inte han håller helt enkelt, med flera i laget.! Vi bygger för framtiden och ett SM guld hoppas jag. Gillar personligen Halloran speed. Visst kan han få va i en tredje lina. Men vill han det själv? Jag ser gärna två topplinor och en tredje som brunkar och grisar. Och där passar inte Hallonet in tror jag
Kommentera