1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581769 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2449499

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
empa11: Stomme för nästa säsong bör ju bli dom som har kontrakt över nästa säsong men ska man ha råd med stjärnspelare så kanske vi måste hitta ny klubbadress för nån befintlig också? Vi kan ju inte ersätta Alvarez och Andersson med Hållander och Lodin, den matematiken går inte ihop. Men Lodin kanske vill spela för föregående säsongs lönenivå bara för att han är snäll. Eller spela i Timrå för 150’ istället för Leksand för 250’, vem vet?

Min poäng med cmorepengen är att ALLA spelare får högre löneanspråk. Det är väl heller inte omöjligt att man redan räknat in denna höjning av budgeten när man skrev kontraktet med EP, Dahlén, Lander osv? Höjningen av cmorepengarna har man ju kommunicerat ut för länge sedan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
Olle: Andersson, Alvarez, Lundin, Halloran mot Hållander, Lodin, Johansson och nån till utvecklingsbar spelare?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
Olle: Man för väl ändå hoppas att vi lagt någorlunda planerad budget för att ha råd med laget vi har nu, och samtidigt kunna växa? Menar du att vi spelat allt på ett bräde att de 4 stora hemvändare vi hade inför denna säsong är tänkt att vara vår enda spets de kommande 5 ish åren? Givetvis är det inte bara Timrå som får ta del av Cmorepengar, men vi får de facto ta del av dem och de bör ju figurera som en del i vår långsiktiga plan precis som alla andra lag.

Sen är det väl inte bara Alvarez och Andersson som kommer behöva hitta ny klubbadress. Det många varit inne på med är närheten med juniorlagen, och att sådana spelare ska kunna fylla ut en fjärdekedja snarare än mer eller mindre alla som spelar där nu.

Men när exakt är man safe för att få fullgöra sitt kontrakt i Timrå? Är det när man gör 1p per match? Går felfri en säsong? Jag personligen ser problem med en skeppning av EP för vilka signaler det sänder för den här grunden vi byggde inför säsong. Hans poängskörd bör rimligtvis inte bli på floppnivå. Många vill ni istället ha tillbaka Rattie, han ligger väl på samma poäng?
Låst ämne