1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2449582

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
roger_sundsvall: vi har för svaga ledare. Ante är helgonförklarad efter fjolårets bragd. Så kritiserar man honom får man stora massan på sig. Ger Ante max 1 år till. Vi behöver ha in en annan tränare. Nu är det för mycket jävla svågerpolitk känns det som. Pappa och son. Hur känner andra spelare i laget??Men det är så typiskt Timrå, vi ska va den mysiga familjära klubben. Men det vinner man fan inga SM guld på. Jag må ta i nu men jag blir så förbannad då man spelar på en 2-0 ledning halva matchen som igår. Det fattar ju vilken idiot som helst som kan lite hockey att då sätter man sig själv i skiten. Spela i egen zon och bli bombarderad med skott. Ante är för feg och defensiv. Vi skulle kört anfallshockey matchen ut för att få igång offensiven. Nää, då bestämmer Ante the man att nu spelar vi på 2-0 och hoppas på det bästa. Man lessnar på skiten. Spela hockey och släpp ner axlarna för fan Timrå.
Ber om ursäkt för mitt engagemang,🤔
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
snushane: Jag tror inte du får ”stora massa” på dig för att du kritiserar Ante. Har inte sett någon som lovordat hans coachning igår. Snarare totalt tvärt om, folk kritiserar den.

Det folk kan reagera på är att du är rätt alarmerande i ditt sätt att skriva, främst igår. För att inte tala om alla tillmälen, han var feg, dum, kass, okunnig, en idiot, AVGÅ, de som inte tycker så var inavelstimråiter etc etc.
Det här med att allt och alla måste avgå/skeppas/sparkas så fort det inte går bra är rätt tröttsamt. Jag tycker inte man ser på hela bilden om man anser att han gjort sig förtjänt av dessa epitet nu efter att det gått tungt ett par matcher. Sedan var taktiken igår absolut inte bra.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
snushane:
Tror backarna är stora problemet.
vissa håller i shl,vissa inte
vi blir ofra fast i egen zon
duttande med pucken
ofta dåliga uppspel till forwards.
Låst ämne