1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2449640

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
DenRöda: Som många nämnt, återförena Dalle/Lander/EP.
Vi har inte råd att Dalle/EP inte bidrar med mer än de gör just nu och och så sent som för ca 2 veckor sedan var 54/51/14 den näst mest producerande enheten i hela SHL sett över hela säsongen.

2a-kedjan mer besvärlig att få ihop. Men det vore obra om en så kompetent center som Hanzl inte bidrar just mer än Lundin/E Andersson. Och det är ju så det sett ut senaste månaden för Hanzl. Eller är motivationen på väg att rinna ur 34-åringen och det här är hans faktiska nivå nu?
9/10 hockeysnackare vill prova Walli nån match i 2a med Hanzl och någon av Hallon/Hartmann. Hoppas Ante ser att Walli förtjänat det förtroendet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
sargad: Problematiken i den kedjan just nu och som verkar fortsätta trots nya omgivningar är ju att Dalle och EP inte jobbar tillräckligt hårt. SAIK-matchen är väl egentligen pricken över I:et men Dalle tar ju inte jobbet över hela banan.
Och de gånger EP inte drular bort pucken så är han ensam mot 3 gubbar och tappar den ändå.

Sen vet jag inte alls vad som hände för dem igår, för EP+Dalle åkte konstant på samma sida och Hanzl var hela tiden ensam med puck utan någon att passa. Det vore vågat att bänka någon av dem bara för att skicka signalen att din nivå just nu måste bli bättre och sedan ger man chansen till ngn som krigar mer.

Förstår till exempel inte varför Halloran skulle sitta exakt hela matchen bänkad, varför inte kasta in honom i ett par byten i 3:e för att skapa lite oreda?

Sen ett annat inspel:
Kan Svensson sluta försöka spela som Tim Erixon och spela mer som Didde?
Ett spel han faktiskt behärskar och gör riktigt bra jämfört med det han pysslar med nu :)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
sargad: Hade inte Hanzl fått barn nyligen? Får han sova ordentligt?? Ska vi swisha ihop till en natt-barnvakt?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
sargad: Var det inte nån härinne som sa att Hanzls poängproduktion t o m var lite bättre än förra säsongen? Nu har inte jag sett alla matcher denna säsong men de matcher jag sett brukar han i a f jobba hårt och vinna närkamper. Walli - Hanzl - Hartmann kanske kunde funka? Walli kan ju gå både som LW eller RW men jag har inte analyserat hurvida han presterar bättre som det ena eller andra.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
sargad: Tänkte bara säga att Mieho gjorde en helt okej match igår ändå. Jävla vilka bröstvärmare han kan få in. Smart framför mål.
Låst ämne