1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558600 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2452754

Sv: Apropå nånting...
Förstår inte varför folk gnäller på Berhardt?
Alla här inne verkar ju älska Laleggia, jag anser nog att Berhardt är bättre i defensiven samt tyngre.. Så där blir det bättre. Frågan är väl om han har samma spets som laleggia? Men jag tror och hoppas det. Finns stor potential, och med Kapten Lander & Didde så vågar ingen åka runt och såsa...
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gällande Bernhardt är nog nyckeln hur han hanterar skillnaden i spelet mellan HS och SHL.
Mer ostrukturerat spel i HS och kanske inte heller har han haft behovet att vara 100 % noggrann i ett Modo som gått som tåget. Uppsidan att spela passningar med liten marginal har varit större än nackdelen att det kan bli indianare.

Lär inte vara jättedyr och Modo i HS kommer säker vilja få honom tillbaka om han inte lyckas. Ganska liten risktagande med hög uppsida är nog min bild.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: grejen med Lagegga var att det alltid hände grejer när han var på plan! Både framåt och bakåt! Anser att Lyytinen är ett mycket bättre val, och Rindell kan bli ett lika stort hot framåt med lite mer utveckling!
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: sörjer inte LL ett dugg, bra offensivt men resten 🤮🤢 dyr säkert och kunde slå vansinniga indianare.! Då är Lyytiinen ett mycket bättre val i mina ögon. Och billigare!
+3
Kommentera