1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2459734

Sv: Apropå nånting...
Tårtan: Absolut ska han hyllas, återigen jag säger inget annat. Men vi behöver inte sitta i ett forum och kollektivt hålla med om en lögn bara för att han ska hyllas ikväll. Ha lite nyas på det hela. Hade han varit en bättre spelare hade han stuckit ifrån Timrå som en avlöning inte tänkt 2 sekunder på alla här inne som hyllar honom som en gud. Det är väl bara va ärliga och erkänna det. Han va bra nog att hålla hög HA nivå men inte bra nog för att bli värvad av ett SHL lag eller ett HA som satsade på att gå upp.

Hade han gjort som Alessandro Del Piero, Buffon, Nedved och Camouranesi gjorde, då hade jag hållit med er. Nykläckta VM-mästare, Ballon o'dor vinnare ect väljer att stanna kvar i Juventus trots skandalen som fick dem degraderade ner till Serie B. De hade själv kunnat välja klubb och lön men nej.Utskämda och bespottade, de stannade ändå. Det är äkta klubbhjärta och lojalitet.
Att inte vara bra nog för att någon skulle vilja värva dig, det är inte samma sak i min bok.

Men nu sätter vi punkt för denna skit diskussion, ni tycker så, jag tycker så här. Inget mer med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Bra att folk tycker olika. Därför existerar detta och andra forum. De som vill hylla Boyce ikväll får göra det. De som inte vill slipper. Kalla det PK eller vad man vill. Ordet och att tycka är fritt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Hörde på Modo poden att Halloran kostar Modo ca: 2-milj. för resten av säsongen. Borde innebära att Kapanen fick en skaplig slant för transfern. Kapanen är kung!
Kommentera