1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580631 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2459752

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jag har lite svårt att förstå att vissa har så svårt att glädjas åt andra. Tanken med detta är att hylla han som person, mängden matcher och samtidigt få med vad han gjort för TIK.
Inte hur han är på fyllan eller i rinken.
Som sagt: Storheten ligger i Boyce som person och hur han behandlar människorna i sin närhet, med respekt och värme. Varför ska vi alltid försöka att hitta nått att slå ned på istället för att glädjas åt saker och ting.
Min synpunkt på det hela.
Men som sagts: Alla har sin rätt att skriva vad dom känner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Ja, alla har rätt att skriva vad de tycker. Men ibland får man kollektivt också slå ner på att det är en rätt puckad åsikt eller otroligt onödigt missunnsamt inflikande. Att Boyce inte skulle haft några andra erbjudanden än TIK under alla sina år i klubben är HÖGST osannolikt. Om han någon gång i ungdomen drömde om FBK när Timrå hotades av konkurs, och? Att ens dra upp det för att dra ner hypen kring honom är i bästa fall småaktigt, i värsta fall direkt respektlöst.

Vi får fan aldrig som kollektiv vara ok med att en sån här högtid som stundar ska svartas ner med potentiella rykten eller icke-situationer. Boyce är exakt det föreningsliv och Timrå står för; Hårt slit och en jävla envishet. Vissa saker helt ideellt. En aktiv hjälte i min mening!

Ska smuggla med mig en cromecast hemifrån nu så jag kan se allt från BB 👶🏽
Kommentera