1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463131

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Andersson, Lundin, Palola och Alvarez är utrymmet vi har för att förstärka med starkare namn bland forwards. Har svårt att se att dessa blir kvar med tanke på ålder / prestation om vi nu vill bygga oss starkare för att gå djupt i slutspel, men man unnar ju verkligen Lundin att hitta en jämn hög nivå likt igår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Enligt mig är Andersson bra för sällan så där blir det ingen förlängning. Albin Lundin bör det inte förlängas med heller om han inte hittar en växel till och spelar som igår eller bättre majoriteten av resterande matcher.

Alvarez börjar man ju gilla mer och mer. Han har åldern emot sig visst. Men visar hjärta i det han gör. Är han i denna form kan vi förlänga 1 år kanske.

Palola om han fortsätter såhär är det 1 års förlängning på direkt utan att tveka om han inte blir för dyr.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: fast som Alvarez har spelat den sista tiden så är jag tveksam på att vi hittar någon bättre!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Åldern på EA och AL är ju inte något problem, och som Alvarez och som det ser ut Palola så tillför de laget jäkligt mycket. Jag säger som Brasse, fyra stycken, en ska bort, vem?

I min värld beror det på motivation hos Palola och Alvarez men har de den ska de vara kvar. Lundin har smartheten och Andersson har rivet. Tyvärr för Andersson är att fast han jobbar som ett troll händer det inte mycket, han tappar mest Puck hela tiden när han har den och en spelare som bara kan spela utan puck är inte bra. Han får gå om han inte växlar upp ordentligt.
Kommentera