1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463324

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Jo och ser vi krasst på det så måste topp 6 leverera, eller ja våran förstakedja framförallt.

Jag må låta hård men presterar inte Emil.P bättre än så här så kommer han snarare vara ett "sänke" med sin dyra lön med så långt kontrakt. lägg därtill Wedda som bara lär spela typ 30 matcher per säsong på sin höjd.

Det är givetvis inte realistiskt att tro att vi kommer kunna ha 4 förstakedjor som sagt, men det krävs i allafall att våra toppar gör det.

Jag är givetvis stolt över att vi är med och slåss om topp 6, men jag tänker framförallt om vi skall ta nästa steg. Då håller det inte med spelarr som knappt kommer till spel(wedda) eller levererar som det behövs med dyra och tunga löneposter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Är fortfarande väldigt förundrad över dessa ”leverera eller försvinn”-krav på EP. Eller hade vi varit ett bottenlag hade jag givetvis förstått, men hur man än vrider och vänder på det har han en roll i våra fina resultat, och hans poängskörd sett över en säsong kommer med all största sannolikhet ligga på godkänt.
Eller jag kanske är helt blind som tycker han gör otroligt mycket bra match efter match. Han åker smart, öppnar för lägen, ofta genom att inte ens vara puckförare, och har en kemi med förstakedjan som lutar åt betydligt bättre individuella siffror om bara finishen sitter.

Finns inget med honom som väcker oro som ”sänke” hos mig. Givetvis hade jag gärna sett några fler strutar på senaste, men samtidigt har vi vunnit mycket där han bidragit, och när vi förlorade var han liksom hela laget ganska bleka.
Men här är vi väl bara för olika i vad vi vill med Timrå. Haft den här diskussionen förut gällande EP. Jag tror det är totalt hål i huvudet att bryta med honom för att chansa in en spelare som potentiellt gör 5-10p till, men som inte har samma symbios med gruppen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Och då är Wedda femte bäste målgörare på en 57:plats, så illa är det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Är för första gången inte nervös alls inför silly season, med kapanen vid rodret från början så tror jag att han verkligen kan finna gömda diamanter.
Är djupt imponerad över vad han har åstadkommit under säsong, en säsong där resterande klubbar sagt att det inte finns NÅNTING ALLS på marknaden.
Kommentera