1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581566 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463331

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Är fortfarande väldigt förundrad över dessa ”leverera eller försvinn”-krav på EP. Eller hade vi varit ett bottenlag hade jag givetvis förstått, men hur man än vrider och vänder på det har han en roll i våra fina resultat, och hans poängskörd sett över en säsong kommer med all största sannolikhet ligga på godkänt.
Eller jag kanske är helt blind som tycker han gör otroligt mycket bra match efter match. Han åker smart, öppnar för lägen, ofta genom att inte ens vara puckförare, och har en kemi med förstakedjan som lutar åt betydligt bättre individuella siffror om bara finishen sitter.

Finns inget med honom som väcker oro som ”sänke” hos mig. Givetvis hade jag gärna sett några fler strutar på senaste, men samtidigt har vi vunnit mycket där han bidragit, och när vi förlorade var han liksom hela laget ganska bleka.
Men här är vi väl bara för olika i vad vi vill med Timrå. Haft den här diskussionen förut gällande EP. Jag tror det är totalt hål i huvudet att bryta med honom för att chansa in en spelare som potentiellt gör 5-10p till, men som inte har samma symbios med gruppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Håller med. EP är värdefull på många sätt, det har som sagt inte blivit så mycket poäng på slutet, men jag tycker att han har jobbat mycket hårdare i närkamper etc.
Han har inte haft rätta flytet med målskyttet. Har det inte varit ramträff så har målvakten gjort fantomräddningar.
Det går tungt för Emil för tillfället, men det tycker jag att det gör för hela kedjan inklusive JD, trots att han gjort flera mål.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Prat om att EP ska bort kan man ju inte ta på allvar. Det vore hybris i sin prydo. Nåt som kan stå som själva definitionen av det och storhetsvansinne i ordböckerna
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Vem lirade EP med i Växjö? Gynge och Rosén?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jo vem som helst ser ju att EP försöker.. Dock hade jag gärna sett honom med någon annan än Dahlén. Det är liksom inte världens sprakande kemi mellan dem eftersom dom sällan "får till det". Tror han behöver lira med två hårt forecheckande spelare. Lander funkar säkert men skulle lika gärna kunna spela med Hartmann, Mieho, Walli eller Alvarez på kanten. EP orkar tyvärr inte göra jobbet när Lander inte kan och Dahlén är underbar men inte heller den som gör grovjobbet för att gräva fram puckar.
Kommentera