1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2463340

Sv: Apropå nånting...
empa11: Prat om att EP ska bort kan man ju inte ta på allvar. Det vore hybris i sin prydo. Nåt som kan stå som själva definitionen av det och storhetsvansinne i ordböckerna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja, jag vet inte om vi till viss del glömt bort hur det är att vara ett stabilt, producerande lag.

Stirrar man blint på poäng kan jag bara påminna om spelare som ringer poängklockor som inte alls hade speciellt mer producerande säsonger än vad EP gör nu. Kallio hade väl aldrig en säsong över 40p. Kahnberg låg oftast runt 30p, men ibland under. Martin Thörnberg gjorde knappt över 40p någon gång. Friberg har väl aldrig gjort över 30p? Vår guldgosse Pärssinen landade ofta strax över 20 (förvisso skadad många säsonger).

Nu måste fan den här stommen med timråiter vi har få chansen att bygga en grund för framtiden utan att vi ska förvänta oss de träffar guldådran direkt. Och ingen av dem är väl knappast underkänd efter denna säsong? Vi har för fan 4 pinnar upp till tredjeplats!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jo, man blir lätt fartblind och jämför sig bara uppåt. Likadant t ex när man blänger på grannar som har en Lexus o en Tesla på uppfarten och på egna uppfarten står en 12 år gammal Toyota. Man jämför sig inte med de som inte har en bil eller en uppfart eller knappt har råd att åka kollektivtrafik.

Vi har lätt att jämföra våra poängspelare med de sjuka leveranser OIK-gubbarna står för men det är inte lika ofta vi jämför med t ex Brynässpetsen eller en som som Kempe i Luleå som sägs ha riktigt fet lön.
Kommentera