1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2463393

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nej, det behöver absolut inte vara så svart/vitt. Man kan önska mer individuellt från en spelare utan kräva hans hierarkidropp/bänkning/frånträde. Speciellt i ett väl presterande lag som håller på att etablera sig. Otroligt viktigt att man ser helheten med. Stirrar vi endast poäng är ju Laleggia en fantastisk producent, men hur mycket bidrar han med bakåt? EP har lidit brist på individuella poäng på senaste, men hans spelsäkerhet bidrar givetvis för att andra får chansen att avgöra matcherna. Och än så länge vinner vi mer än vi förlorar. Finner inget annat ord än hybris.

Säsongen 08/09 när vi nästan slog ut HV i kvarten stod toppspelare som Hynning för 36p. Tenkrat för 23p. Pärssinen gjorde 6 pytts. EP ligger just nu på 26p, varav 12 är mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Finns det nån anledning att du inte tar med Pyörälä som gör 43 poäng den säsongen och med det vinner den interna poängligan? För det är väl med toppspelarna som EP ska jämföras? Är det med andra- och tredjelinaspelare han ska jämföras med så gör han ju en kanonsäsong! Det kanske är kravbilden som ska ändras gällande EP? Men då får man acceptera att det är en 2:a eller 3:e kedja han ska spela i också. Det gick rätt hyfsat när man splittade på Dahlén - Lander - EP.

Sen ska det väl vägas in att EP egentligen bara gjort två riktigt bra säsonger i SHL poängmässigt, båda i Växjö. Övriga säsonger producerar han som en andralinaforward på typ 25-26 poäng/säsong. Fattar inte varför det ska vara så kontroversiellt att diskutera att peta honom från förstalinan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Japp, jag bara väntar på att *någon* ska skriva att han/hon vill att Ante ska kickas för att vi inte ligger etta i serien...
Kommentera