1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581649 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2463406

Sv: Apropå nånting...
empa11: Finns det nån anledning att du inte tar med Pyörälä som gör 43 poäng den säsongen och med det vinner den interna poängligan? För det är väl med toppspelarna som EP ska jämföras? Är det med andra- och tredjelinaspelare han ska jämföras med så gör han ju en kanonsäsong! Det kanske är kravbilden som ska ändras gällande EP? Men då får man acceptera att det är en 2:a eller 3:e kedja han ska spela i också. Det gick rätt hyfsat när man splittade på Dahlén - Lander - EP.

Sen ska det väl vägas in att EP egentligen bara gjort två riktigt bra säsonger i SHL poängmässigt, båda i Växjö. Övriga säsonger producerar han som en andralinaforward på typ 25-26 poäng/säsong. Fattar inte varför det ska vara så kontroversiellt att diskutera att peta honom från förstalinan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja, eftersom vi har en annan spelare på Pyöräläs poängnivå i form av Jonte. EP jämförs med de som efterföljer Mika. Vi har även Lander och Hanzl som producerar. Är det viktigare att EP individuellt gör mer poäng än att laget faktiskt går bra? Ingen av de som nämnts har var väl nere i en tredjelina? Och jag tror varenda kotte skiter fan i om EP spelar i första/andra så länge han är omgiven av toppspelarna.
Det är det här jävla bestraffande katastrof-snacket man blir, milt sagt, jävligt trött på. Försök isf främja vad man tror skulle vara bäst för honom, istället för att prata om honom som en sjuk och oönskad hund. För han gör ingen utpräglat dålig säsong.

Bara för att en spelare tjänar bra kan man inte räkna med att alla ska vara en Suomela/Hugg/Karlkvist. Vi kan chansa in någon annan som inte alls har samma koppling till Timrå, som inte har samma symbios med gruppen, och det kan såklart slå väl ut. Men man kan också få en Sexton, Kempe, Johan Larsson (som inte ens klarar av att byta korrekt), Rosdahl, Vesalainen etc etc etc. Att bara skeppa alla som inte gör perfekta säsonger på studs är så jävla destruktivt, för EP tillför väldigt mycket positivt även om poängen stagnerat för tillfället.
Kommentera