1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580626 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463414

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja, eftersom vi har en annan spelare på Pyöräläs poängnivå i form av Jonte. EP jämförs med de som efterföljer Mika. Vi har även Lander och Hanzl som producerar. Är det viktigare att EP individuellt gör mer poäng än att laget faktiskt går bra? Ingen av de som nämnts har var väl nere i en tredjelina? Och jag tror varenda kotte skiter fan i om EP spelar i första/andra så länge han är omgiven av toppspelarna.
Det är det här jävla bestraffande katastrof-snacket man blir, milt sagt, jävligt trött på. Försök isf främja vad man tror skulle vara bäst för honom, istället för att prata om honom som en sjuk och oönskad hund. För han gör ingen utpräglat dålig säsong.

Bara för att en spelare tjänar bra kan man inte räkna med att alla ska vara en Suomela/Hugg/Karlkvist. Vi kan chansa in någon annan som inte alls har samma koppling till Timrå, som inte har samma symbios med gruppen, och det kan såklart slå väl ut. Men man kan också få en Sexton, Kempe, Johan Larsson (som inte ens klarar av att byta korrekt), Rosdahl, Vesalainen etc etc etc. Att bara skeppa alla som inte gör perfekta säsonger på studs är så jävla destruktivt, för EP tillför väldigt mycket positivt även om poängen stagnerat för tillfället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: nu pratar vi väl ändå om att låta någon annan spelare få chansen på EP’s position, inte att kicka honom från klubben?

Det viktigaste är naturligtvis att vi vinner men ingen vill se matcher som HV71 senast då man skjuter +40 skott, gör ett mål och torskar mot en motståndare som är flera klasser sämre än oss. Ska vi dessutom ha något i ett slutspel att göra så behöver vi två producerande kedjor så jag tycker det är ett bra tillfälle att fortsätta experimentet med att splitta förstalinan nu när vi fått in lite mer blåvitt blod i truppen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: För egen del har jag nog aldrig sagt att vi skall skeppa Emil här och nu. För att vara konstruktiv så vidhåller jag att man bör testa att splitta på Emil och Jonte.

Jag vidhåller också att man önskar lite mer i spelet äverlag vad gäller Emil. Men sen är det klart att ni på plats ser mer detaljer i spelet som en annan inte ser genom TV burken många ggr också.

Mitt resonemang kring Emil är ju mer proaktivt om vi ändå skall ta steg framåt som sagt, säsongen är inte slut än och förhoppningsvis har han sin bästa hockey framför sig redan nu.
Kommentera