1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581398 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463429

Sv: Apropå nånting...
empa11: nu pratar vi väl ändå om att låta någon annan spelare få chansen på EP’s position, inte att kicka honom från klubben?

Det viktigaste är naturligtvis att vi vinner men ingen vill se matcher som HV71 senast då man skjuter +40 skott, gör ett mål och torskar mot en motståndare som är flera klasser sämre än oss. Ska vi dessutom ha något i ett slutspel att göra så behöver vi två producerande kedjor så jag tycker det är ett bra tillfälle att fortsätta experimentet med att splitta förstalinan nu när vi fått in lite mer blåvitt blod i truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja vi har ju faktiskt skaffat oss lyxen att labrorera lite med kedjorna. Palola är ju t ex stekhet så jag skulle vilja se en kedja med Jonte-Lander-Palola. Sedan kan man köra t ex Harmann-Hanzl-EP som 2a kedja
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är såklart snacket om hans icke-vara i klubben/bänkning jag åsyftar. För det dyker ju upp titt som tätt. Där hoppas jag att jag gett min syn på det med tidigare inlägg.

Att diskutera optimala förutsättningar för honom i någon av toppkedjorna är ju såklart bara sunt.

Matchen mot HV har jag svårt att se som en riktig match, eller som en måttstock för något egentligen. Men absolut, det var flera som borde satt dit sina chanser där. Även Emil.
Kommentera