1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463430

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är såklart snacket om hans icke-vara i klubben/bänkning jag åsyftar. För det dyker ju upp titt som tätt. Där hoppas jag att jag gett min syn på det med tidigare inlägg.

Att diskutera optimala förutsättningar för honom i någon av toppkedjorna är ju såklart bara sunt.

Matchen mot HV har jag svårt att se som en riktig match, eller som en måttstock för något egentligen. Men absolut, det var flera som borde satt dit sina chanser där. Även Emil.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Är less på att prata optimala förutsättningar för EP. Han har haft optimala förutsättningar hela säsongen. Första halvan är riktigt bra, andra halvan är usel. Pratar hellre optimala förutsättningar för laget. Det behöver inte vara så att det är EP som ”sabbar” förstalinan men kanske att vi får ut mer av laget om man formerar kedjorna annorlunda.

Sen blir ju Timrå ganska enkla att försvara sig emot till slut när man fokuserar all offensiv kraft i en kedja. Det är många matcher denna säsong när man ser att förstalinan stångar sig blodiga mot ett bra försvar och då förlorar vi i regel. Nu får vi lite annat djup med Mieho och Palola, tycker det är ett bra läge att skaka om lite.

Sen står jag för att en bänkning av EP inte behöver vara något dåligt. Han drog kortaste strået när man splittade förstalinan och han är ingen defensiv spelare för 3:e/4:e. Det finns andra spelare i laget som jag tycker förtjänar en chans, hartmann tex som har spelat upp sig rejält från en svag inledning av säsongen.
Kommentera